GO Worldwide  grundades samtidigt i Norge, Sverige och Baltikum för att kunna erbjuda olika affärskoncept inom de områden där både  personal och ägare har en gedigen kunskap och erfarenhet.


GO Conference&Incentives är ett av våra affärsområden. Vi erbjuder konferens-,grupp-och incentiveresor med mycket hög kvalitet och med personlig service till destinationer Worldwide.


Vårt mål är att skapa förutsättningar för ett lyckat arrangemang. Man ska känna sig trygg och det skall fungera in i minsta detalj när ni som kund lämnar över ansvaret till oss för er resa eller ert arrangemang.


Den gedigna erfarenhet och kompetens vi har i GO Worldwide är kärnan i vår verksamhet.


Vi som är projektledare på GO Worldwide har mångårig branscherfarenhet från flertalet konferens- och grupparrangörer både i Sverige och Norge. Vi har tillsammans gjort tusentals lyckade arrangemang.

Förutom att vi har besökt och rest i många länder har vi även bott och vistats flera år utomlands. Denna unika destinationskunskap gör att vi kan skapa det extra och speciella som överträffar era förväntningar.


Med vårt internationella kontaktnät och med de bästa samarbetspartners worldwide, håller vi oss hela tiden uppdaterade med bland annat nya trender, hotell, restauranger, aktiviteter och evenemang.


Möjligheterna är oändliga – inte minst med val av destination. Med fokus på er målsättning, önskemål och budget tar vi fram ett skräddarsytt program till den destination som ger den perfekta balanspunkten mellan nyttovärde och upplevelse.

VÄLKOMMEN TILL ATT ”
GO WORLDWIDE”  MED OSS!

GO Conference&Incentives finns även i Norge
och BaltikumVi har givetvis ställt lagstadgad resegaranti till

 

Kammarkollegiet.

 

Adress: Cesu street 31, 7k3, LV-1012, Riga, Latvia telephone: +371 67814976 e.mail:groups@goworldwide.lv